Boom planten goed doel

Steun een goed doel en plant bomen in Kenia

Wilt u een goed doel steunen en daarmee bomen planten in Kenia? Dat kan! Steun ons en help een boer een bomenboer te worden. Ons doel is dat boeren in Kenia bestand raken tegen het veranderende klimaat. Door middel van het aanplanten van bos zijn zij beter bestand tegen de dreigende droogte. Daarbij hebben de bomen ook een positief effect op de degraderende opbrengst van hun grond. Op deze manier zetten wij ons in voor boer en natuur. Onze bomen dragen bij aan een meer leefbaar klimaat, om die bijdrage te blijven vergroten willen we nog meer bomen planten. Steun jij ook de boeren en de natuur door voor het goede doel bomen te planten?

Laten we samen bomen planten voor een goed doel!

Het doel van stichting Africa Wood Grow is het herstellen van de natuurlijke ecologische balans in landen ten zuiden van de Sahara. Dit doen we door duurzaam landbeheer en onderhoud. We richten ons op het herstel van de ecosystemen in het binnenland van Kenia. Dit gebeurt onder leiding van drie gedreven bestuursleden. Roeland Lelieveld, onze voorzitter, heeft samen met Daniel Muvali de stichting opgericht om de lokale bevolking te kunnen helpen vergroenen door middel van het planten van bomen. Sinds 2019 maken Willemijn van Leeuwen (penningmeester) en Arjen Spijkerman (secretaris) het bestuur van Africa Wood Grow compleet. Gezamenlijk zetten we ons vrijwillig in om zo veel mogelijk bomen te planten en boeren te helpen.

Doneer en plant een boom

Samen met jou willen we ervoor zorgen dat een boer een bomenboer kan worden. We willen boeren laten inzien dat ze hun land beter bestand kunnen maken tegen het veranderende klimaat. Hier kunnen we allemaal aan bijdragen. Wanneer jij doneert, gaan wij met de boer aan de slag om bomen te planten. De boeren stellen hun land en arbeid beschikbaar en wij zorgen – middels de donaties – voor de financiële, logistieke en educatieve ondersteuning. Zo maken we samen de aarde groener en behouden we haar voor de toekomst.

U doneert, wij planten!

U kunt onze boeren helpen door te doneren. Iedere donatie – groot of klein – helpt. We hopen de komende jaren zoveel mogelijk boeren te helpen met bomen te planten. Dat kan alleen als we zo veel mogelijk donaties ophalen. Zo zetten we ons als goed doel in tegen de ontbossing in Kenia. Wat u ook kunt missen: steun ons! Dan maken wij onze boeren blij, en zij ons trots!

De boeren die betrokken zijn bij Africa Wood Grow zijn superblij met onze donaties. Wat zij doen zorgt ervoor dat wij trots kunnen zijn op ons boeren. Gezamenlijk vechten we tegen de ontbossing van Kenia, middels onze passie voor natuurontwikkeling. We hopen dat u deze passie met ons deelt. Dan kunnen we namelijk samen de Keniaanse boeren hun bomen geven. De bomen die ze meer dan verdienen.